ONZE VLEESVERKOOP
Rundvlees
Bij het houden van melkvee hoort ook de geboorte van stierkalveren.

Op onze boerderij is het onze droom om in de toekomst de stierkalveren van onze melkkoeien allemaal af te zetten als vers rundvlees uit de Achterbroek. We geven geven onze stieren in het voorjaar en de zomer de ruimte in de omliggende natuurgebieden. Onze stieren worden op jonge leeftijd met volledige verdoving onthoornd en gecastreerd, zodat ze rustig van karakter blijven. Ze worden geslacht in een slachthuis met een reistijd van 20 minuten.

We verkopen regelmatig vleespakketten van onze dieren. Heeft u interesse bel gerust met Dennis (06-24914180) of Tineke (06-24914180).

Eerstvolgende verkoopdatum: We hebben vleespakketten in de vriezer van slachtdatum november 2021

Varkensvlees

In het voorjaar van 2021 zijn wij een nieuwe uitdaging aangegaan; het houden van varkens. Na een uitgebreide test onder een selectief groepje klanten zijn wij nu ook gestart met de verkoop van varkensvlees.

Gezocht: 10 tot 15 liefhebbers van varkensvlees!

Wij hebben op onze boerderij enkele varkens die de restjes opeten aangevuld met krachtvoer. Ze liggen iedere dag lekker in hun hok met stro en daglicht. In januari willen we graag 1 van deze varkens gaan slachten. Onze vriezer zit wat vol, dus we zoeken op voorhand liefhebbers voor varkensvleespakketten:

– Vers varkensvlees geslacht bij een erkende slager.

– Het varken is geboren in Oudewater, opgegroeid in Berkenwoude en wordt geslacht in Reeuwijk, dus volledig lokaal.

– Via Streekwinkel Krimpenerwaard leveren we bijna iedere week varkensvlees in kleine porties uit aan tevreden klanten.

– De varkens hebben nooit medicijnen of antibiotica gekregen.

– Het gehakt verwerken we op verzoek tot worstjes of als half-om-half gehakt met rundvlees.

En wat kost dat?

– Een pakket van 5 kg is EUR 60

– Een pakket van 10 kg is EUR 110

Hoe bestel ik?

Meld je aan voor 15 december 2021 door een mail naar vermeulenrehorst@gmail.com of een app/telefoontje naar Tineke Vermeulen (06-24914180)