Vers vlees

Herkent u dit:

  • Vlees waarvan u de herkomst niet kent
  • Veel vocht uit komt tijdens het bakken
  • En dat u zoekende bent naar een goede kwaliteit en een goed gevoel bij een stukje vlees
  • Of herkent u dit niet en heeft u een andere reden om graag goed en lokaal vlees te willen eten?

Van onze klanten krijgen wij veel positieve reacties over ons rundvlees. Sinds 2017 verkopen wij vlees van onze stierkalveren (ossen) en soms een melkkoe. We zijn hiermee begonnen, omdat wij zelf vleesliefhebbers zijn. In onze zoektocht konden we geen goede kwaliteit vinden waar we de herkomst van kenden tegen een betaalbare prijs. Daarom zijn we begonnen met het laten slachten van onze eigen dieren. Al snel sloten familie en vrienden hierbij aan. 

Na de opening van de verlichte boerderijentocht in 2018 op ons bedrijf en door promotie via Facebook in combinatie met mond-op-mondreclame is onze klantenkring gegroeid. En dat is vandaag de dag nog steeds het geval. 

Onze klanten zijn meestal woonachtig in de Krimpenerwaard, Krimpen a/d IJssel, Gouda en Rotterdam. 

Een gedeelte van ons assortiment is ook verkrijgbaar bij Streekwinkel Krimpenerwaard en ’t Schapenschuurtje. 

Klantervaringen (Facebookpagina Melkveebedrijf Vermeulen-Rehorst)

Assortiment

Scroll naar boven